Podrška za učešće na Svjetskim Olimpijskim igrama u Berlinu

Srdačno Vas pozivamo da pružite finansijsku podršku Specijalnoj Olimpijadi Bosne i Hercegovine (BiH) za učešće na Svjetskim Olimpijskim igrama Specijalne Olimpijade u Berlinu, koje će se održati od 9. juna 2023. do 26. juna 2023. godine.

Specijalna Olimpijada je međunarodna sportska manifestacija posvećena sportistima s intelektualnim invaliditetom. Ova manifestacija pruža priliku sportistima iz različitih zemalja da se takmiče na najvišem nivou i pokažu svoje sportske sposobnosti. Učešće na Svjetskim Olimpijskim igrama Specijalne Olimpijade predstavlja veliku čast za naše sportiste, ali zahtijeva i finansijsku podršku kako bi se omogućilo njihovo putovanje, nabavila oprema i ostali troškovi tokom trajanja takmičenja.

Vaša finansijska podrška biće od velikog značaja za naš tim i omogućiće našim sportistima da predstavljaju Bosnu i Hercegovinu na ovoj prestižnoj sportskoj manifestaciji. Ovo je također prilika da promovišemo inkluzivnost, jednakost i prihvatanje različitosti kroz sport.

Molimo Vas da razmotrite mogućnost donacije ili sponzorstva kako bismo uspješno organizovali putovanje naših sportista u Berlin. Sva sredstva koja budu prikupljena bit će transparentno korištena za potrebe našeg tima.

Donaciju možete izvršiti uplatom na sljedeći način https://www.sobih.org/donirajte-donate/

ili na GOFUND link 

Posted in Vijesti.