Raspis za “DRŽAVNO PRVENSTVO SPECIJALNE OLIMPIJADE BIH U ATLETICI” te na Prijateljskom takmičenju Specijalne olimpijade “PARALLEL”

Nakon dužeg vremena počinju se organizovati takmičenja u okviru Specijalne olimpijade BiH. U prilogu možete preuzeti  Raspis za “DRŽAVNO PRVENSTVO SPECIJALNE OLIMPIJADE BIH U ATLETICI”  koje će se održati u Tuzli dana 08. 10. 2020. godine. Tehnički organizator je KSS Tuzla.   Napominjemo, da su u Tuzlanskom kantonu još uvijek na snazi epidemiološke  mjere za sprovođenje takmičenja na otvorenom kojim je dozvoljeno prisustvo do 100 ljudi.  U Raspisu su navedena sva upustva za pridržavanje mjera. 
Također pozivamo Vas da učestvujete u sportskim takmičenjima na petom Prijateljskom takmičenju Specijalne olimpijade “PARALLEL” koja će se održati u periodu od 13. do 14. oktobra u Tuzli koje će se organizovati samo u atletici zbog pandemije koronavirusa.

 
Molim Vas da obratite pažnju na pravila. Unificirana sportska oprema je obaveza. Jedna ekipa može prijaviti maksimalno dva takmičara u jednoj disciplini i jedan takmičar može učestvovati u maksimalno dvije discipline. 
 
Prijave za takmičenje završavaju 8. oktobra u 23:59. Nijedna prijava naknadno poslata i koja je nepotnuna, neće biti uzeta u razmatranje i takmičari tog udruženja / kluba se neće moći takmičiti. 
 
Dokumentacija uz prijavne obrasce:
1. Dokument kojim dokazujete da takmičar spada u jednu od tri kategorije (lake/umjerene/ teže i teške intelektualne teškoće
2. Fotografija takmičara u jpg formatu. Svaka fotografija mora biti imenovana sa imenom takmičara koji je na njoj.
3. Prijavni obrazac
 
Za takmičare neće biti obezbijeđen smještaj i svi su dužni pridržavati se COVID protokola kako bi maksimalno spriječili širenje pandemije koronavirusa. 
 
 

UPITNIK-ZA-PROCJENU-RIZIKA-OD-ZARAZE-COVID-19

COVID – 19 _ plan

Poziv-na-ucesce.docx

Prijava – atletika

Posted in Vijesti.