Osvojili smo velike uspjehe na Ljetnim Svjetskim Olimpijskim igrama u Berlinu!

S ponosom objavljujemo da je Specijalna Olimpijada Bosne i Hercegovine donijela kući čak 5 vrijednih medalja! Naši izvanredni sportisti su ostvarili fantasticne rezultate, predstavljajući našu zemlju na svjetskoj sportskoj pozornici.

 Veliko priznanje ide ženskoj futsal reprezentaciji koja je osvojila zlatnu medalju! Pokazali su neverovatno umijeće, zajedništvo i strast prema sportu, te su nas usrećili ovim izuzetnim uspjehom!

Mehedin Mehmedović nas je oduševio svojom izvedbom na 3000m trčanja i zasluženo osvojio srebrnu medalju. Njegova predanost i trud su se isplatili, te je postao pravi uzor svima.

Irma Juhić i Damir Rimac osvojili su bronzane medalje u stolnom tenisu, dok je naša Basket 3×3 ekipa također osvojila broncu. Hvala vam što ste nam pružili iznimne trenutke i dokazali da se marljiv rad uvijek isplati!

Ostali sportisti koji su sudjelovali na natjecanjima pokazali su nevjerojatnu borbenost i ponosno predstavljali našu zemlju. Svatko od vas je pravi šampion, a vaša srca i trud su nas učinili ponosnima.

Povodom ovih veličanstvenih rezultata, održana je press konferencija na Panonskim jezerima po vašem povratku u Tuzlu. Radujemo se što ćemo vas pozdraviti i čuti o vašim iskustvima i emocijama s ovog nezaboravnog natjecanja.

Hvala vam što ste nas inspirirali, što ste nas podsjetili na važnost sportskog duha i što ste nam pokazali da nema granica kad srce i volja vode!

Želimo iskazati duboku zahvalnost našim sponzorima, pokroviteljima i donatorima koji su nam pomogli u odlasku na ovaj veliki događaj. Vaša podrška je bila neizmerna i bez vas ovo ne bi bilo moguće ostvariti. Hvala vam što ste prepoznali važnost naših sportista i što ste im omogućili da pokažu svoje talente na međunarodnoj razini.

Vaša ljubaznost i velikodušnost će zauvijek biti zapisani u srcima naše Specijalne Olimpijade i svih naših sportista. Nadamo se da ćemo i dalje imati vašu podršku jer s vama kao partnerima možemo ostvariti još mnogo sportskih snova.

Hvala vam još jednom, dragi sponzori, pokrovitelji i donatori, što ste bili uz nas na putu ka ovom nezaboravnom uspjehu!

Posted in Vijesti.